دانشگاه لرستان

• امروز جمعه 10 مرداد 1393
هیچ چیز در نامه اعمال سنگینتر از خوش اخلاقی نیست. پیامبر اکرم (ص)

• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • افزایش اندازه قلم
  • فونت پیشفرض
  • کاهش اندازه قلم

مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
سه شنبه, 28 دی 1389 ساعت 12:51

مديريت تحصيلات تکميلي

دکتر بهمن غضنفری

مدرک تحصيلي :

دکترای ریاضی

پست الکترونيک:

آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید

آیین نامه های حوزه تحصیلات تکمیلـــی فرم هاي حوزه تحصيلات تكميلي
دستورالعمل اجرایی آیین نامه ارشد88 برگه داوري پيشنهادي رساله دكتري

برگه ارزشيابي پايان نامه كارشناسي ارشد88

برگه ارزيابي دفاع نهايي رساله دكتري
آیین نامه ارشد 88 به بعد
اطلاعات مقاله هاي دانشجويان دكترا
آیین نامه آزمون های نیمه متمرکز دکتری
پيشنهاد نامه برگزاري جلسه دفاع
آیین نامه دوره دکتری (Ph.D) ورودی های 88 و 89به بعد
صورتجلسه ارزيابي جامع دكتري(با آزمون كتبي وشفاهي)

آیین نامه اجرایی دوره دکتری PH.D) 1388-1389 )و به بعد

برگ درخواست انتقال موقت مهمان
آيين نامه دوره دكتری برای دانشجويان             ورودی 1390 به بعد
صورتجلسه دفاع نهایی دکتری
رشته هاي مقاطع تحصيلات تكميلي دانشگاه لرستان
گواهي  پرداخت حق حضور در جلسه هیأت داوران  دفاعیه
شيوه نامه ثبت پروپوزال در سيستم سما فرم درخواست طرح مشكل آموزشي

تلفن 6200111 - 0661

تاریخچه تحصیلات تکمیلی

دوره های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه لرستان از سال 1374 با گشایش رشته شیمی کارشناسی ارشد آغاز و بعداز آن در سال 1379 رشته های زراعت، ریاضی محض و فیزیک در مقطع کارشناسی ارشد به آن اضافه گردیدند. در سال های 1381 تا 1384 موافقت ایجاد رشته های زیست شناسی علوم جانوری، ادبیات فارسی، زبان و ادبیات عرب و مهندسی کشاورزی- علوم دامی کسب گردید.

همچنین در سال 1384 اولین رشته شیمی تجزیه وشیمی آلی در مقطع دکتری تاسیس شد. تا سال 1388 دانشگاه متولی 19 رشته در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری (شیمی) گردید. از سال 1389 تا کنون موافقت 19 رشته دیگر در مقطع کارشناسی ارشد و دکترای حرفه ای دامپزشکی رااخذ نموده است. از جمله این رشته ها می توان  فیزیک اتمی و مولکولی، حالت جامد، زمین شناسی چینه شناسی و فسیل شناسی، زمین شناسی- پترولوژی، آمار و کارشناسی ارشد رشته های مهندسی برق-قدرت، عمران-سازه، کشاورزی-توسعه روستایی مهندسی بیماری شناسی گیاهی، مهندسی منابع طبیعی-آبخیزداری، مهندسی کشاورزی-حشره شناسی، مهندسی اقتصاد کشاورزی، مهندسی خاکشناسی و مهندسی باغبانی را نام برد.

شکل زیر نمودار رشد رشته های تحصیلات تکمیلی دردانشگاه لرستان را نشان می دهد.رشته های کارشناسی ارشد (.M.SC ) با رنگ قرمز و رشته های دکتری(.Ph.D) با رنگ سبز مشخص شده اند.

اهم وظایف و اختیارات

شورا به منظور تهیه و تدوین برنامه های آموزشی دوره های تحصیلات تکمیلی و پیشنهاد آن به شورای دانشگاه و کمک به امور اجرایی و فراهم آوردن امکانات مناسب در زمینه گسترش دوره های تخصصی با ترکیب معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه و معاونت پژوهشی دانشگاه و معاونان آموزشی دانشکده ها (نمایندگان تحصیلات تکمیلی) و مدیر خدمات آموزشی دانشگاه تشکیل میشود.

- همکاری با معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه جهت ایجاد زمینه های اجرای مصوبات شورای دانشگاه، تصمیمات هیات رئیسه دانشگاه و آئین نامه ها و برنامه های مصوب.

- تدوین و پیشنهاد تغییرات لازم در نحوه اجرای برنامه های درسی در چهار چوب ضوابط مصوب.

- بررسی آئین نامه های تحصیلات تکمیلی و اظهار نظر درباره آنها.

- پیشنهاد طرح های مناسب آموزش غیر رسمی کوتاه مدت و میان مدت و برآورد ظرفیت پذیرش دانشجوی جدید در دوره های تحصیلات تکمیلی و ارائه آن به شورای دانشگاه.

- بررسی کیفیت آموزشی دوره های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه و ارزیابی نحوه عملکرد آموزشی اعضاءهیات علمی فعال در دوره ها و گزارش آن به شورای دانشگاه.

- بررسی پیشنهاد تاسیس رشته ها و دوره های تحصیلات تکمیلی جدید در دانشگاه.

- بررسی و اظهار نظر درباره موضوعاتی که شورای دانشگاه یا معاونت مرتبط  به شورا ارجاع می دهد.

- تصویب مقرراتی در مورد نظم بخشیدن به مراحل دفاع از پایان نامه های دانشجویی و انجام پایان نامه های دوره های دکترا، آزمونهای دکترا و امتحان جامع و...

- تصویب عناوین پایان نامه های تحصیلی دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا.

- انجام تمهیدات لازم درباره امتحان جامع دوره های دکتری (تائید هیات داوران، تائید نتایج امتحان و...)

- بررسی درخواست برگزاری آزمونهای دوره دکترا در رشته های مختلف و تائید نتایج این آزمونها.

- بررسی تغییر عنوان،جابجایی هزینه و ... مربوط به پایان نامه تحصیلی دانشجویان.

- بررسی درخواست تمدید سنوات تحصیلی و مهلت خاتمه پروژه دانشجویان.

- طرح پرونده های خاص برخی از دانشجویان و ارجاع به کمیسیون بررسی موارد خاص و انعکاس نتیجه کمیسیون به دانشکده مربوطه.

- هماهنگی با واحدهای ذیحساب و مدیریت امورمالی،مدیریت بودجه وتشکیلات ودانشکده های دانشگاه در خصوص تقسیم بندی انواع اعتبارات و بودجه های تخصیصی به دانشجویان،دانشکده ها و... در ارتباط با دوره های تحصیلات تکمیلی.

- همکاری با پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران به طور مستمر در خصوص ارسال لوح فشرده و یک نسخه کامل از پایان نامه های دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی.

تسویه حساب و ارائه پایان نامه به تحصیلات تکمیلی دانشگاه

دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری جهت تسویه حساب و تحویل پایان نامه می بایست مراحل ذیل را قبل از مراجعه به مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه انجام نمایند:

1 – مراجعه به سایت پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران  به نشانی http://thesis.irandoc.ac.ir  و ثبت پایان نامه و اخذ کد رهگیری و ارائه آن  به کارشناس تحصیلات تکمیلی دانشگاه جهت تأییدیه ثبت پایان نامه.

2 – دو حلقه CD که هر کدام حاوی موارد ذیل باشند:

الف: فایل کل پایان نامه به صورت Word

ب: فایل کل پایان نامه به صورت PDF

ج: فایل چکیده فارسی پایان نامه به صورت Word

د: فایل چکیده انگلیسی پایان نامه به صورت Word

ج: فایل چکیده فارسی پایان نامه به صورت PDF

د: فایل چکیده انگلیسی پایان نامه به صورت PDF

ر: اسکن صورتجلسه ارزشیابی پایان نامه

3 – حداقل 6 جلد صحافی شده از پایان نامه

4 – فرم تسویه حساب با واحدهای مختلف دانشگاه.

لینک های مهم

اعلانات دانشگاه

آدرس دانشگاه:

استان لرستان - شهرستان خرم آباد - كيلومتر 5 جاده تهران - سازمان مركزي دانشگاه لرستان - كدپستي 44316-68151 - صندوق پستي 465 ______
استخدام
مناقصه