امروز: يکشنبه ٠١ مهر ١٣٩٧

جلسه هماهنگی برای برگزاری همایش سیره علوی

جلسه‌ی هماهنگی برای برگزاری هرچه بهتر همایش سیره علوی، به ریاست رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی تشکیل شد.

در این جلسه، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر عزیزی، بر اجرای هرچه بهتر دهمین همایش سیره علوی که قرار است به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شود تأکید نمود.

این همایش، هر سال برگزار می‌شود.

در برگزاری همایش سیره علوی، استانداری لرستان، دفتر نماینده ولی‌فقیه در لرستان، اداره‌کل آموزش و پرورش، جهاد دانشگاهی لرستان، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، دانشگاه‌های آزاد خرم‌آباد، لرستان، علمی ـ  کاربردی، پیام‌نور، علوم پزشکی، فرهنگیان خرم‌آباد، شبکه افلاک همکاری دارند.

این جلسه، صبح روز یکشنبه 18 شهریورماه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان تشکیل شد.

١٢:٤٠ - يکشنبه ١٨ شهريور ١٣٩٧    /    شماره : ٤٤٠٠    /    تعداد نمایش : ٣١١