امروز: چهارشنبه ٢١ آذر ١٣٩٧

اعلام برنامه زمان بندی نشست های تخصصی کافه کارآفرینی دانشگاه لرستان

سلسله نشست‌های تخصصی «کافه‌کارآفرینی»، با محوریت اساسی اکوسیستم کارآفرینی، برگزار می‌شوند.

این سلسله نشست‌های تخصصی، با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان لرستان، و براساس برنامه‌ی زمان‌بندی، ذیل برگزار می‌شوند:

_ دوشنبه، 21 آبان‌ماه، «کارآفرینی و کسب و کار»، از ساعت 9 تا 12، سالن کنفرانس طبقه اول دانشکده علوم اقتصادی و اداری.

_ سه‌شنبه، 22 آبان‌ماه، «کارآفرینی و خوداشتغالی»، از ساعت 9 تا 12، سالن کنفرانس طبقه اول دانشکده علوم اقتصادی و اداری.

_ یکشنبه، 27 آبان‌ماه، «کارآفرینی و فرهنگ مشاوره»، از ساعت 9 تا 12، سالن کنفرانس طبقه همکف دانشکده علوم اقتصادی و اداری.

مدیر «ارتباط با جامعه و کارآفرینی دانشگاه لرستان»، دکتر سیدنجم‌الدین الماسی است.

١٥:٥١ - دوشنبه ٢١ آبان ١٣٩٧    /    شماره : ٤٥٧٨    /    تعداد نمایش : ٢٧٥