امروز: چهارشنبه ٢٩ اسفند ١٣٩٧

آگهی تجدید مناقصه شماره 12 _ 97 یک مرحله ای + اسناد مناقصه

دانشگاه لرستان در نظر دارد ساخت و نصب کابینتهای فلزی آزمایشگاههای دانشکده کشاورزی  خود را از طریق مناقصه عمومی یک مرحله ای به افراد واجد شرایط که صلاحیت و تجربه کافی در این زمینه دارند،به شرح زیر واگذار نماید:
 موضوع مناقصه: ساخت و نصب کابینتهای فلزی آزمایشگاههای دانشکده کشاورزی ( پرداخت به صورت اوراق خزانه اسلامی است).
 تضمين شركت در مناقصه: بـه صـورت ضـمانت نامـه بـانكی، چـك بـانكی تضـمين شـده و یا واریز به حساب شماره 2709049405 نزد بانک تجارت بـه مبلـغ 300/000/000 ( سی میلیون تومان).
مهلت ارائه اسناد مناقصه به مناقصه گران : از روز شنبه   15 دی ماه 97، تا روز سه شنبه 18 دی ماه 97.
 مهلت دريافت اسناد مناقصه از مناقصه گران : تا ساعت 14 روز شنبه، 29 دی ماه 97.
زمان برگزاری جلسه كميسیون مناقصه: ساعت  11 صبح روز یکشنبه، 30 دی ماه 97.
دریافت اسناد مناقصه: اسناد مناقصه در فایل ضمیمه (پایین همین صفحه) موجود است.
آدرس مناقصه گذار: کیلومتر 5 جاده خرم آباد - تهران - دانشگاه لرستان – سازمان مرکزی.
شماره تلفن مناقصه گذار: 33120110  _066  دبيرخانه كميسيون معاملات.
آدرس محل تحويل اسناد مناقصه: کیلومتر 5 جاده خرم آباد _ تهران _ دانشگاه لرستان، ساختمان مرکزی، دبیرخانه کمیسیون معاملات.
محل برگزاری مناقصه: دفتر معاونت پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان.
حضور نمايندگان مناقصه گران با معرفی نامه كتبی درجلسات بازگشایی پاكتها، بلامانع است.
ساير اطلاعات و جزئيات در اسناد مناقصه موجود است.
هزینه نشرآگهی برعهده برنده مناقصه است.

برای دریافت اسناد مناقصه بر روی فایل ضمیمه کلیک نمایید:

دانلود فايل : 213.pdf ( 386KB )

١٤:٣٦ - چهارشنبه ١٢ دی ١٣٩٧    /    شماره : ٤٩٠٤    /    تعداد نمایش : ٦٥٧