امروز: جمعه ٠٣ خرداد ١٣٩٨

انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشجویی

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشجویی (اعضای کمیته ناظر بر نشریات) را برگزار کرد.

کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان، دارای سه عضو از بین دانشجویانی است که بر مبنای انتخابات و رأی گیری از بین مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه، انتخاب می شوند (دو عضو اصلی و یک عضو علی البدل).

در حال حاضر، و به گفته مدیر نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان (مهدی امید)، دانشگاه لرستان، دارای 45 نشریه دانشجویی با موضوعات مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی است.

این انتخابات دانشجویی، ظهر روز سه شنبه، 21 اسفندماه، با شرکت مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان و با حضور مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه (امید سلیمانی و مهدی امید)، برگزار شد.

نتایج انتخابات، به این شرح است:

نفر اول: مرجان ارتند، نشریه عینک، به عنوان عضو اصلی.

نفر دوم: زهرا حیدری، نشریه ضد یخ، به عنوان عضو اصلی.

نفر سوم: آلما لرکی، نشریه ایدوکا، به عنوان عضو علی البدل.

نفر چهارم: رضا مختاری، نشریه ستین.

نفر پنجم: علیرضا رحیمی، نشریه رهیافت سیاسی.

نفر ششم: سیدمسلم موسویان، نشریه مشکات.

نفر هفتم: علی لیراوی، نشریه پیام  دانشجو.

دانشجویان انتخاب شده، می توانند در همایش کشوری مدیران مسئول نشریات دانشجویی که در بهار 98 برگزار خواهد شد، و همچنین، در انتخابات شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاههای کشور، شرکت کنند.

١٦:٠٩ - سه شنبه ٢١ اسفند ١٣٩٧    /    شماره : ٥٤٢٤    /    تعداد نمایش : ٥٤٤