امروز: سه شنبه ٠١ بهمن ١٣٩٨

تغییر تاریخ مراسم پیاده روی دانشجویی به علت نامساعد بودن شرایط جوی

به علت نامساعد بودن شرایط جوی، ساعت و روز مراسم پیاده روی دانشجویی (تکریم روز دانشجو) تغییر کرد.

این مراسم که قرار بود روز شنبه، 16 آذرماه برگزار شود به روز دوشنبه، 18 آذرماه از ساعت 11 و 15 دقیقه صبح تا اذان ظهر، تغییر یافته است.

مسیر پیاده‌روی دانشجویی، از درب دانشکده فنی و مهندسی به سمت سالن ورزشی امام علی (ع) دانشگاه لرستان، تعیین شده است.

به قید قرعه و به مناسبت تکریم روز دانشجو به تعداد 16 نفر ازدانشجویان، کارت هدیه اعتباری اهداء می‌شود.

این مراسم توسط مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود که مدیریت آنرا دکتر کوروش امرایی، برعهده دارد.

گفتنی است در 16 آذرماه سال 32، در اعتراضات دانشجویی به سفر ریچارد نیکسون، معاون رئیس‌جمهور وقت آمریکا به ایران (چند ماه پس از کودتای 28 مرداد 32)، سه دانشجو به نام‌های مصطفی بزرگ‌نیا، احمد قندچی و آذر شریعت‌رضوی در دانشگاه تهران، به دست مزدوران رژیم وابسته و دیکتاتور پهلوی، جان خویش را از دست دادند.

١٠:٠٦ - شنبه ١٦ آذر ١٣٩٨    /    شماره : ٦٤٣٥    /    تعداد نمایش : ٣٦٠