امروز: سه شنبه ٠٦ اسفند ١٣٩٨

پیام تسلیت روابط عمومی دانشگاه لرستان به مناسبت شهادت مجاهد سرافراز اسلام، سردار حاج قاسم سلیمانی

شهادت، راه مردان خداست.

شهادت مجاهد خستگی‌ناپذیر، افتخارآفرین و سرافراز اسلام، سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و شهدای همرا او (به ویژه شهید ابومهدی المهندس)، به دست نیروهای آمریکای جنایتکار را به محضر حضرت ولی عصر (عج)، مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و ملت شجاع و شهیدپرور ایران اسلامی، تبریک و تسلیت می‌گوییم.

روابط عمومی دانشگاه لرستان

گفتنی است مجاهد نستوه اسلام، سردار حاج قاسم سلیمانی و همراهانش در اطراف فرودگاه بغداد با حمله هوایی آمریکای جنایتکار، به درجه رفیع شهادت، نائل شدند.

مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، در پیامی، به مناسبت شهادت این سردار رشید و سرافراز اسلام و همراهانش، سه روز عزای عمومی، اعلام کردند.

٠٩:٣٨ - جمعه ١٣ دی ١٣٩٨    /    شماره : ٦٥٧٢    /    تعداد نمایش : ٦٠٥