امروز: سه شنبه ٠١ بهمن ١٣٩٨

طنین انداز شدن شعار مرگ بر آمریکا همزمان با شروع امتحانات پایان ترم دانشگاه لرستان/ محکومیت اقدام تروریستی آمریکا

همزمان با شروع اولین امتحان پایان ترم دانشگاه لرستان، شعار مرگ بر آمریکا در دانشکده های مختلف این دانشگاه، توسط دانشجویان، طنین انداز شد.

صبح روز شنبه، 21 دی ماه 98، دانشجویان دانشگاه لرستان، همزمان با شروع اولین امتحان پایان ترم تحصیلی این دانشگاه، شعارهای «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آل سعود خائن» سر دادند و در بیانیه ای، اقدام تروریستی اخیر ارتش جنایتکار آمریکا در ترور ناجوانمردانه و به شهادت رساندن سردار رشید و افتخارآفرین ایران و جهان اسلام، حاج قاسم سلیمانی را به شدت محکوم کردند.

گفتنی است بامداد جمعه، 13 دی ماه، با حمله پهبادی ارتش تروریستی و جنایتکار آمریکا، سردار افتخارآفرین ایران و جهان اسلام، حاج قاسم سلیمانی که فرماندهی نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را برعهده داشت و همراهانش، به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

میلیونها نفر در مراسم تشییع و خاکسپاری سردار افتخارآفرین اسلام شرکت کردند.

چند روز بعد، دلاورمردان یگان موشکی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، پایگاه «عین الاسد» آمریکا در کشور عراق را هدف حملات موشکی قرار دادند.

٠٩:٠٢ - شنبه ٢١ دی ١٣٩٨    /    شماره : ٦٦١٤    /    تعداد نمایش : ٤٥٤