امروز: شنبه ١٦ فروردين ١٣٩٩

اطلاعیه مهم درباره فعالیت کارکنان دانشگاه لرستان به صورت غیرحضوری (دورکاری) تا پایان سال جاری

به اطلاع کلیه رؤسای محترم دانشکده‌ها، مدیران محترم حوزه‌های ستادی و آموزشی و رؤسای محترم مراکز آموزش عالی وابسته به دانشگاه لرستان می رساند به منظور مقابله با ویروس کرونا (کوید 19) و با موافقت ریاست محترم دانشگاه لرستان، مقرر شد همکاران محترم، امور و وظایف واحد خود را تا پایان سال جاری، با هماهنگی مدیر مربوطه، به‌صورت غیرحضوری (دورکاری)، انجام دهند.

بدیهی است برای واحدهایی که ضرورت به حضور است همکاران اینگونه واحدها، به تشخیص مسئول حوزه کاری، فعالیت خواهند داشت.

در ضمن، همه مکاتبات اداری، بایستی به صورت الکترونیکی انجام شوند و حراست دانشگاه با رعایت نکات بهداشتی و ایمنی، ورود ارباب رجوع به دانشگاه را کنترل نماید.

روابط عمومی دانشگاه لرستان

١٣:١٤ - جمعه ١٦ اسفند ١٣٩٨    /    شماره : ٦٨٤٢    /    تعداد نمایش : ١٢٤٠