امروز: جمعه ٠٤ مهر ١٣٩٩

برگزاری جلسه کمیته آب، کشاورزی و منابع طبیعی لرستان

جلسه کمیته آب، کشاورزی و منابع طبیعی استان لرستان که از کمیته های زیرمجموعه کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان لرستان است با حضور اعضا در سالن شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد.

این جلسه، صبح یکشنبه، 23 شهریورماه، با موضوع بررسی و تبادل دیدگاه درباره اولویت های پژوهشی و فناوری دستگاه های اجرایی و دانشگاه های استان برگزار شد و اعضای حاضر در جلسه، دیدگاه ها و نقطه نظرات خود را بیان نمودند.

درباره موضوعات پژوهشی در حیطه های کاری هواشناسی، فناوری، شیلات، مدیریت منابع آب، دامپزشکی، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، پایش منابع آب، ذخائر ژنتیکی، تولیدات گلخانه ای، گیاهان دارویی، فناوری های جدید در کشاورزی، امور عشایر و ... بحث و تبادل دیدگاه صورت گرفت.

١٢:١٩ - يکشنبه ٢٣ شهريور ١٣٩٩    /    شماره : ٧٢٧٥    /    تعداد نمایش : ١٤٧٣