اخبار > اطلاعیه مهم شماره 3/ ویژه داوطلبان مصاحبه دکتری تخصصی سال 99 دانشگاه لرستان

اطلاعیه مهم شماره 3/ ویژه داوطلبان مصاحبه دکتری تخصصی سال 99 دانشگاه لرستان

«باسمه تعالی»

اطلاعیه شماره ۳ ویژه داوطلبان مصاحبه دکتری تخصصی سال ۱۳۹۹ دانشگاه لرستان:

داوطلبان توجه فرمایند در پروسه ثبت نام، امکان ویرایش اطلاعات وجود ندارد؛ لذا در ارسال مدارک و ثبت اطلاعات دقت فرمایند و در صورت نیاز به ویرایش اطلاعات و یا ارسال مجدد فایل ها،  پس از اتمام زمان تعیین شده ثبت نام، به داوطلبانی که قبلا ثبت نام کرده اند طی زمان مشخص، دسترسی ویرایش اطلاعات داده خواهد شد.

همچنین به علت پاره ای از مشکلات اینترنتی به وجود آمده، زمان ثبت نام جهت مصاحبه تا ساعت ۲۴ روز شنبه مورخ 29 شهریور 99 تمدید می‌شود.

قابل توجه اینکه: مدت زمان مذکور به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.

آدرس ثبت نام:

«مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان»

١٤:٠٥ - جمعه ٢٨ شهريور ١٣٩٩    /    شماره : ٧٣٠١    /    تعداد نمایش : ٩١٥٠