اخبار > انتصاب و معارفه ایرج محمدی به عنوان سرپرست مدیریت امور دانشجویی دانشگاه لرستان/ تقدیر از دکتر گراوند

ایرج محمدی، سرپرست مدیریت امور دانشجویی دانشگاه لرستان شد

با حکم دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، ایرج محمدی، به عنوان سرپرست مدیریت امور دانشجویی دانشگاه لرستان، منصوب شد.

همچنین از مدیر پیشین امور دانشجویی دانشگاه لرستان، دکتر مجتبی گراوند، تقدیر شد.

آیین معارفه سرپرست جدید و تقدیر از مدیر پیشین امور دانشجویی، توسط دکتر حسن نایب زاده، معاون پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان و در محل کار وی، انجام شد.

دکتر حسن نایب زاده، معاون پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان، حکم صادر شده برای ایرج محمدی را به وی، ابلاغ و از دکتر مجتبی گراوند نیز تقدیر کرد.

امیدعلی بیرانوند، رئیس امور اداری دانشگاه لرستان و احسان احمدی، رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه لرستان نیز در آیین معارفه، حضور داشتند.

١١:٤٧ - چهارشنبه ٢٨ آبان ١٣٩٩    /    شماره : ٧٥٤٠    /    تعداد نمایش : ١١١٥