اخبار > همایش دستاوردهای پژوهشی بیماری کووید 19 برگزار می شود

همایش دستاوردهای پژوهشی بیماری کووید 19 برگزار می شود

همایش «دستاوردهای پژوهشی بیماری کووید_ 19 در استان لرستان»، تلاشی است برای معرفی فعالیت های تحقیقاتی پژوهشگران استان لرستان در مورد این ویروس خطرناک که به کوشش شبکه ملی جامعه و دانشگاه استان، با همکاری دانشگاه لرستان و دانشگاه علوم پزشکی لرستان در سالگرد ورود ویروس کووید_19 به کشورمان، در تاریخ 29 بهمن 1399 برگزار می شود.

ضمن ارائه نتایج این یافته ها در قالب یک همایش مجازی یک روزه، نتایج این تحقیقات (پس از داوری) به صورت ویژه نامه ای در نشریه علمی_ پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی لرستان(یافته) نیز به چاپ خواهند رسید تا در دسترس سایر محققان استانی و کشوری قرار گیرد.

از همه محققان اعم از محققان دانشگاهی و غیردانشگاهی دعوت می شود با ارسال چکیده مقالات خود در حوزه های مختلف مرتبط با این ویروس، از قبیل اپیدمیولوژی، تشخیص، پیشگیری،درمان،بررسی پیامدهای فردی، اجتماعی  و اقتصادی و یا سایر موارد مرتبط با  شیوع آن، ما را در برگزاری هر چه بهتر و پُربارتر این همایش، یاری نمایند.

لینک ورود به وبگاه همایش: www.LorC19C.ir/fa

٠٩:٢٤ - يکشنبه ٢ آذر ١٣٩٩    /    شماره : ٧٥٤٩    /    تعداد نمایش : ٢٢٤