اخبار > پنجمین جلسه شورای راهبردی بین الملل دانشگاه لرستان/ تأکید بر تقویت زیرساخت های بین المللی دانشگاه

تقویت دیپلماسی علمی بین المللی دانشگاه لرستان و تقویت زیرساخت های لازم برای گسترش همکاری های علمی بین المللی این دانشگاه از جمله اولویت های کاری تیم مدیریتی دانشگاه لرستان است.

در حال حاضر با تلاش ها و برنامه ریزی های صورت گرفته، تعداد 150 دانشجوی غیرایرانی (خارجی) در دانشگاه لرستان در حال تحصیل هستند و با ایجاد اداره امور کنسولی دانشجویان غیرایرانی استان لرستان نیز موافقت شده است که یک گام موفقیت آمیز در جهت تقویت ابعاد بین المللی دانشگاهی در استان لرستان است.

در همین راستا، پنجمین جلسه شورای راهبردی بین الملل دانشگاه لرستان به ریاست دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، تشکیل شد.

در این جلسه که صبح یکشنبه، 21 دی ماه در محل حوزه ریاست دانشگاه لرستان با حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه و سایر مدیران مرتبط با موضوع، تشکیل شد دکتر عزیزی بر گسترش هرچه بیشتر همکاری های متنوع علمی، تحقیقاتی و پژوهشی دانشگاه لرستان با سایر دانشگاه های دیگر کشورها به ویژه کشورهای اسلامی، تأکید کرد.

رئیس دانشگاه لرستان، گفت:«دانشگاه لرستان در سال 93 هیچ گونه دانشجوی غیرایرانی (خارجی) نداشت در حالی که در حال حاضر با برنامه ریزی های صورت گفته، این دانشگاه دارای 150 دانشجوی غیرایرانی است».

وی تأکید کرد:«علاوه بر جذب دانشجوی غیرایرانی (خارجی)، بایستی زیرساخت های لازم و کافی در دانشگاه لرستان را بیش از پیش، تقویت کرد تا دیپلماسی علمی بین المللی، توسعه یابد».

گفتنی است در این جلسه، سایر اعضاء نیز دیدگاه های خود را در راستای تقویت شاخص های بین المللی دانشگاه لرستان بیان کردند.

مدیریت گروه همکاری های علمی بین المللی دانشگاه لرستان را دکتر مسعود رحمتی برعهده دارد.

١٢:٣٤ - يکشنبه ٢١ دی ١٣٩٩    /    شماره : ٧٦٨١    /    تعداد نمایش : ٦١٤