اخبار > دانشگاه لرستان رتبه‌ی ششم فدراسیون سرآمدان علمی ایران را کسب کرد/ دکتر عادلی در فهرست سرآمدان علمی سال 1400

دانشگاه لرستان در رتبه‌بندی سال 1400 فدراسیون سرآمدان علمی ایران، در رتبه‌ی ششم کشور قرار گرفت.

فدراسیون سرآمدان علمی ایران، زیرنظر معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، فعالیت می‌کند.

همچنین، براساس این رتبه‌بندی، دکتر محسن عادلی، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان (دانشکده علوم پایه)، با اعتبار علمی 1688، در رتبه‌ی 4 فهرست گروه الف سرآمدان علمی سال 1400 ایران قرار گرفته است.

دانشگاه لرستان در این رتبه‌بندی، بالاتر از دانشگاه‌هایی همچون شیراز، تهران و اراک قرار گرفته است.

اسامی دانشگاه‌ها در این رتبه‌بندی تا رتبه‌ی 20 به این شرح است:

1_ دانشگاه صنعتی شریف.

2_ دانشگاه تربیت مدرس.

3_ پژوهشگاه دانش‌های بنیادی.

4_ دانشگاه علم و صنعت ایران.

5_ دانشگاه شهید بهشتی.

6_ دانشگاه لرستان.

7_ دانشگاه شیراز.

8_ دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل.

9_ دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی.

10_ دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان.

11_ دانشگاه علوم پزشکی زنجان.

12_ دانشگاه تهران.

13_ دانشگاه اراک.

14_ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.

15_ دانشگاه آزاد اسلامی _ تهران مرکز.

16_ دانشگاه صنعتی اصفهان.

17_ دانشگاه کاشان.

18_ دانشگاه علوم پزشکی تهران.

19_ دانشگاه بقیه‌الله.

20_ دانشگاه بوعلی سینا همدان.

١٢:١٧ - چهارشنبه ١٩ خرداد ١٤٠٠    /    شماره : ٧٩٨٠    /    تعداد نمایش : ٨٤٤