اخبار > نشست تخصصی فصل تحول برگزار شد

نشست تخصصی فصل تحول برگزار شد

نشست فصل تحول با مشارکت اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه لرستان برگزار شد.

این نشست را نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان برگزار کرد و حاضران در نشست به صورت حضوری و غیرحضوری (مجازی) دیدگاه‌ها، توصیه‌ها و انتقادات خود را درباره‌ موضوعاتی همچون عقلانیت، تحول‌خواهی و عدالت‌محوری در دانشگاه لرستان بیان کردند.

نشست مذکور در سالن اجتماعات شهید شکوهی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد و البته این نشست به صورت همزمان به صورت مجازی نیز قابلیت حضور و مشارکت داشت.

در این نشست، دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه و معاونان دانشگاه نیز حضور داشتند.

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان در سخنانی برگزاری این‌گونه نشست‌ها را بستری مناسب برای شنیدن نقطه نظرات مختلف و استفاده از خرد جمعی اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه لرستان برای پیشبرد هرچه بهتر امور دانست و تصریح کرد که همواره بایستی فرهنگ انتقادپذیری و مطالبه‌گری را حول محور‌های عقلانیت، انقلابی‌گری، تحول‌خواهی و عدالت‌محوری، تقویت کرد و توسعه داد.

دکتر حاتمی‌کن‌کبود توضیح داد که اساس کار این است که برمعیار گفته‌های حضرت امام خمینی (ره)، دانشگاه باید مبداء همه تحولات باشد  و سعی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان از جمله دانشگاه لرستان این است که اینگونه نشست‌ها به صورت منظم برگزار شوند و افراد بتوانند آزادانه دیدگاه‌های مختلف خود را در مسیر تحول‌خواهی و تحول‌گرایی در نظام دانشگاهی، بیان کنند.

در این نشست، اعضایی که قبلاً اعلام آمادگی کرده بودند که سخنرانی کنند دیدگاه‌های مختلف خود از جمله ضرورت پرهیز از سیاست‌زدگی در نظام دانشگاهی، اهمیت دادن بیشتر به پژوهش‌های کاربردی، تقویت ارتباط بین دانشگاه‌ها و جامعه و صنعت، شایسته‌سالاری و شایسته‌گزینی در نظام بوروکراسی اداری دانشگاه‌ها، اعتقاد به تحولات درون‌زا در نظام دانشگاهی کشور و استان براساس نیازهای جامعه، توجه به توسعه کیفی در کنار توسعه کمی رشته‌های تحصیلی دانشگاهی، حمایت از نیروهای انسانی متخصص و توانمند، تربیت دانشجوی خلاق و کارآفرین، محور بودن نظام دانشگاهی در رفع مشکلات جامعه، حمایت نظام‌مند از نخبگان دانشگاهی و سایر موضوعات صنفی و شغلی در راستای تحول در نظام دانشگاهی را بیان کردند.

١٣:٠٢ - دوشنبه ١٩ مهر ١٤٠٠    /    شماره : ٨٢٠٧    /    تعداد نمایش : ١٢٨٢