اخبار > اطلاعیه دفتر استعدادهای درخشان مختص ورودی های جدید بدون آزمون

اطلاعیه دفتر استعدادهای درخشان مختص ورودی های جدید بدون آزمون

دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه لرستان اطلاعیه ای به شرح ذیل منتشر کرد.

1-دانشجویان پذیرفته شده از طریق استعداد درخشان(پذیرش بدون آزمون) سال تحصیلی 401-400 برای اطلاع از برنامه درسی خود و تکمیل اطلاعات شناسنامه ای، وارد سامانه گلستان با شناسه کاربری(شماره دانشجویی) و گذرواژه(کدملی) شوند.

2-برای ورود به کلاس مجازی از شنبه با همان شناسه و گذر واژه می توانند وارد سامانه آموزش مجازی (ویانا) شوند. سامانه آموزش مجازی ویانا و راهنمای آن در بخش میز خدمت پرتال دانشگاه گنجانده شده است

3- دانشجوی پذیرفته شده از طریق بدون آزمون(استعداد درخشان)، مشمول قوانین و مقررات دانشجوی روزانه می شود. در صورت انصراف سریعا تا 15/8/1400 انصراف خود را به دفتر استعدادهای درخشان (06633120341) اعلام تا از سامانه مربوطه در سایت سازمان سنجش حذف شوند.

یادآوری : پذیرش افراد یاد شده، پس از تایید فنی و صلاحیت عمومی سازمان سنجش آموزش کشور، قطعی خواهد شد.

١٤:٠٢ - چهارشنبه ١٢ آبان ١٤٠٠    /    شماره : ٨٢٧١    /    تعداد نمایش : ٩٩٩