اخبار > دعوت از دانشگاهیان برای شرکت در پویش دانشگاهی «راه او»

دعوت از دانشگاهیان برای شرکت در پویش دانشگاهی «راه او»

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج و بزرگداشت یکمین سالگرد شهادت دانشمند صنعت دفاعی کشور، دکتر محسن فخری‌زاده، پویش دانشگاهی را با عنوان «راه او» برگزار می‌کند.

هدف از راه‌اندازی این پویش، تقویت «فرهنگ بسیج، ایثار و شهادت» و تأکید بر تداوم راه شهیدان است.

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان که مدیریت آنرا حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود برعهده دارد از همه دانشگاهیان، شامل اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان دعوت کرده است در این پویش دانشگاهی، مشارکت کنند تا بار دیگر، بر تداوم راه شهیدان و دفاع از اقتدار کشور، تأکید شود.

زمان شرکت در این پویش از تاریخ اول تا هشتم آذرماه 1400 است.

آدرس اینترنتی برای امضا و شرکت علاقه‌مندان در پویش دانشگاهی «راه او»:

www.raheou.ir

گفتنی است شهید دکتر محسن فخری‌زاده، دانشمند صنعت دفاعی کشور و رئیس سازمان پژوهش‌های نوین دفاعی وزارت دفاع، در تاریخ هفتم آذرماه 1399 به دست تروریست‌های وابسته به استکبار و صهیونیسم جهانی، به شهادت رسید.

١٢:٤٩ - سه شنبه ٢ آذر ١٤٠٠    /    شماره : ٨٣٢٦    /    تعداد نمایش : ٤٢٥