اخبار > دیدار و گفتگوی جمعی از دانشجویان دختر کارشناسی ارشد و دکترا با سرپرست دانشگاه لرستان

جمعی از دانشجویان دختر مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکترای دانشگاه لرستان با سرپرست دانشگاه لرستان، دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار و گفتگو که روز چهارشنبه، سوم آذرماه در محل حوزه ریاست دانشگاه لرستان انجام شد علاوه بر دانشجویان ایرانی مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکترا، تعدادی از دانشجویان غیرایرانی (بخش بین‌الملل دانشگاه لرستان) نیز حضور داشتند.

دانشجویان، انتصاب دکتر علی نظری به عنوان سرپرست دانشگاه لرستان را تبریک گفتند.

همچنین در این دیدار، دانشجویان، برخی مشکلات خود در زمینه‌‌های مختلف از جمله خوابگاه‌ها، امورات مالی، امورات پژوهشی، آزمایشگاه‌ها، کمبود بودجه‌ کارهای فرهنگی و ... بیان کردند.

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، تصریح کرد دانشجویان، یکی از ارکان دانشگاه هستند و همه باید کوشش کنیم به عنوان اعضای یک خانواده، امورات کاری دانشگاه را در جهت ارتقای هرچه بیشتر شاخص‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، تحقیقاتی و آزمایشگاهی، پیش ببریم.

وی تأکید کرد حداکثر کوشش خود را خواهد کرد تا مشکلات صنفی دانشجویان که در این دیدار مطرح شدند رفع شوند.

گفتنی است از تاریخ شنبه، 6 آذرماه 1400، همه‌ی کلاس‌های مقطع تحصیلی دکترا دانشگاه لرستان به صورت آموزش حضوری برگزار می‌شوند.

١٧:٠٥ - چهارشنبه ٣ آذر ١٤٠٠    /    شماره : ٨٣٣١    /    تعداد نمایش : ٢١٧٩