اطلاعیه

فراخوان شرکت در رویداد الگوها و راهکارهای نوین در همکاری دانشگاهها با جامعه و صنعت

۱۳۹۸/۰۸/۱۳

رویداد «الگوها و راهکارهای نوین در همکاری دانشگاهها با جامعه و صنعت» در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار می شود.

این رویداد، در روز چهارشنبه، 27 آذرماه 98 برگزار می شود.

رویداد که همرا اعطای جوایز نفیس به طرحهای برتر است در راستای بهره گیری از ظرفیت فرهیختگان جامعه در ارائه ایده ها و راهکارهای نو در برقراری ارتباط مؤثر میان دانشگاهها و جامعه، همزمان با هفته پژوهش و فناوری سال 98، برگزار می شود.

مهلت ارسال طرحها تا 30 آبان ماه 98 است.

ارسال طرحها به آدرس: indusrty@msrt.ir

از اعضای هیئت علمی دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی، مدیران و کارشناسان ارتباط با صنعت دانشگاهها، مدیران و کارشناسان صنایع و سازمانها، دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی دعوت می شود در این رویداد، شرکت نمایند.

علاقه مندان باید «فرم اطلاعات ایده» را تکمیل کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت فرم اطلاعات ایده به آدرس اینترنتی ذیل مراجعه نمایید:

۱۳۹۸/۰۸/۱۳ - ۰۰:۰۰