گرامیداشت وحدت حوزه و دانشگاه/ مسابقه حل مسئله در قاب دوربین، برگزار می شود

۱۳۹۸/۰۹/۲۷

حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان خرم آباد، ضمن گرامیداشت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه (27 آذر)، مسابقه «حل مسئله در قاب دوربین» را برگزار می کند.

بیست و هفتم آذرماه، یادآور عروج سرخِ مجاهدی خستگی ناپذیر و عالمی ربانی، آیت اللّه محمد مفتح، است که از پیشروان اندیشه «وحدت حوزه و دانشگاه» بود.

این شهید والامقام در راه تحقق این اندیشه و آرمان بلند که از اندیشه بلند امام راحل (رحمه الله) برخاسته بود، تلاش های بی وقفه ای انجام داد.

به پاس فعالیت های چشم گیر شهید مفتح در راه تحقق وحدت حوزه و دانشگاه و لزوم ارتباط، همکاری و همفکری این دو قشر اندیشمند، روز 27 آذر _ که سالروز شهادت دکتر مفتح نیز است _ به عنوان روز وحدت حوزه و دانشگاه، نام گذاری شده است.

حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان خرم آباد از جوانان حوزوی و دانشگاهی دعوت می نمابد تا با به تصویرکشیدن مسائل،ایده ها و اقدام میدانی برای حل مسائل جامعه، گام مؤثری در شکل گیری نهضت مسئله محوری و نقش آفرینی تخصصی بردارند.

اهداف مسابقه:

1_ فرهنگ سازی و تعالی مناسبت وحدت حوزه و دانشگاه با ورود جوانان طلبه و دانشجو به حل مسائل جامعه.

2_ فرصتی برای تبیین و ترویج ایده رهبر معظم انقلاب برای تشکیل کارگروههای حل مسئله در بین جوانان دانشجو و طلبه برای اقامه عملی بیانیه گام دوم انقلاب.

3_ تولید مجموعه فیلم های کوتاه و ماندگار که نشر آن در بین جوانان، وحدت حوزه و دانشگاه و نهضت حل مسئله را گفتمان سازی خواهد کرد.

قالبهای مسابقه:

1_ تبیین و روشنگری نسبت به مسائل و مشکلات جامعه.

2 _ گزارشی از فعالیتهای کارگروههای دانشجویی و حوزوی.

3_ الگوسازی و معرفی جوانان موفق در حل مسائل جامعه.

4 _ مطالبه گری و مصاحبه با مسئولان و کارشناسان.

5 _ به تصویر کشیدن ایده ها و طرحهای برتر دانشجویی و حوزوی.

مهلت ارسال آثار: حداکثر تا 22 بهمن ماه 98.

حجم اثر ارسالی: حداکثر تا 20 مگابایت و 3 دقیقه.

جوایز:

نفر اول: ده میلیون ریال.

نفر دوم: هفت میلیون ریال.

نفر سوم: پنج میلیون ریال.

لطفاً آثار خود را همراه با نام، نام خانوادگی و شماره تماس، ارسال فرمایید.

آدرس کانال مسابقه در شبکه اجتماعی «بله» جهت عضویت و ارسال آثار: https://ble.im/hodatdanesh

آدرس کانال مسابقه در شبکه اجتماعی «ایتا» جهت عضویت و ارسال آثار:

برگزارکننده: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان لرستان، حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان خرم آباد.

۱۳۹۸/۰۹/۲۷ - ۰۰:۰۰