اخبار

هدیه تعهد و تخصص دانشگاه لرستان به روستای دیمه یعقوب خوزستان/ تصفیه‌خانه آب شرب راه‌اندازی شد

۱۴۰۵/۰۳/۲۹

تصفیه‌خانه آب شرب در روستای دیمه یعقوب از روستاهای شهر شادگان استان خوزستان، توسط عضو هیئت علمی گروه علوم آب دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان، دکتر سید یعقوب کریمی، راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، گزارش ارسالی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه از این رویداد به شرح ذیل است:

«با توجه به رسالت اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان در ارتباط گیری با جامعه و مسئولیت اجتماعی، با هماهنگی سپاه استان لرستان و تیپ 57 حضرت ابوالفضل (ع)، با توجه به حضور فعال سپاه لرستان برای حفظ امنیت و اعلام آمادگی برای مقابله با دشمن آمریکایی صهیونیستی در شهرها و روستاهای استان خوزستان، تیمی از اساتید بسیجی و متعهد دانشگاه لرستان با راهبری دکتر سید یعقوب کریمی، عضو هیئت علمی گروه آب دانشکده کشاورزی، دکتر محمدرضا راجی، عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی و دکتر احمد حقی، عضو هیئت علمی گروه روانشناسی دانشگاه، در روستای دیمه یعقوب از روستاهای شهر شادگان استان لرستان مشکل آب شرب این روستا را با راه‌اندازی یک تصفیه خانه صنعتی با ظرفیت 5000 لیتر آب، رفع کردند.

با کمک‌های مردمی و یاری‌رسانی مسئولان استان خوزستان و لرستان و اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان، اعتبار این تصفیه‌خانه تأمین شد.

افتتاح تصفیه خانه توسط مسئولان خوزستانی و لرستانی شامل نماینده مقام معظم رهبری و امام جمعه خوزستان و لرستان و امام جمعه آبادان و فرماندهان سپاه لرستان و فرمانده قرارگاه کربلا در تاریخ 24خردادماه صورت گرفت.

این مسولیت اجتماعی توسط اعضای هیات علمی دانشگاه لرستان نشان دلسوزی و حمایت مردمی اعضای هیات علمی دانشگاه لرستان می باشد».

در گزارش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان آمده است: «دلیل راه‌اندازی تخصصی و صنعتی این تصفیه‌خانه حضور فعال و تخصصی دکتر یعقوب کریمی هست که پسا دکترای خود را برای راه اندازی تصفیه خانه انجام داده است و طرح ایشان در همدان به‌عنوان طرح برتر پژوهشی توسط وزارت نیرو انتخاب که در روستایی در دوران پسا دکتری تصفیه خانه بصورت پایلوت و آزمایشگاهی راه اندازی شده بود. ضمناً سپاه خوزستان و لرستان به کمک مسئولان حمایت خود را برای توسعه این پروژه در جهت راه‌اندازی تصفیه خانه در روستاهای خوزستان و لرستان اعلام کرده‌اند.

در افتتاح و راه‌اندازی تصفیه خانه مذکور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان (دکتر حسین حاتمی) نیز حضور داشت».

گزارش تصویری

۱۴۰۵/۰۳/۲۹ - ۱۲:۴۸
۱۶۴ بازدید