برگزاری کارگاه دانشجویی تغذیه سالم به مناسبت هفته سلامت در مرکز بهداشت دانشگاه لرستان

۱۴۰۳/۰۲/۰۵

در پنجمین روز هفته سلامت، کارگاه آموزشی تغذیه با حضور جمعی از دانشجویان دانشگاه لرستان، در مرکز بهداشت این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کارگاه، روز چهارشنبه، 5 اردیبهشت‌ماه به میزبانی مرکز بهداشت دانشگاه لرستان برگزار شد.

خانم نوربخش به عنوان کارشناس ارشد تغذیه، نکات آموزشی درباره تغذیه سالم را برای دانشجویان بیان کرد.

دانشجویان پرسش‌های خود درباره راهکارهای تغذیه سالم را با نوربخش، در میان گذاشتند.

هدف از برگزاری این‌گونه کارگاه‌ها، کمک به نهادینگی فرهنگ تغذیه سالم در سطح دانشجویان است.

کارگاه مذکور با همکاری مرکز بهداشت دانشگاه لرستان، مرکز بهداشت و درمان شهرستان خرم‌آباد و دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان برگزار شد.

رئیس مرکز بهداشت دانشگاه لرستان دکتر سعید دارابی است.

مرکز بهداشت دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت دانشجویی این دانشگاه فعالیت می‌کند.

۱۴۰۳/۰۲/۰۵ - ۲۱:۲۸