بازدید دانشجویی مرکز تحقیقات بلوط دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان با موضوع آفات درختان بلوط برگزار شد

۱۴۰۳/۰۲/۰۸

مرکز تحقیقات بلوط دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان، بازدید علمی دانشجویی از جنگل‌های آفت‌زده بلوط منطقه مله‌شبانان را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز پنجشنبه، 6 اردیبهشت‌ماه سال جاری با برنامه‌ریزی مرکز تحقیقات بلوط دانشگاه لرستان، بازدید یک روزه دانشجویی از منطقه مله شبانان به‌عنوان یکی از کانون‌های آفات درختان بلوط همچون آفت پروانه برگ‌خوار بلوط، برگزار شد.

در این بازدید دکتر زهرا میرآزادی رئیس مرکز تحقیقات بلوط و دکتر بابک پیله‌ور از اساتید گروه جنگلداری دانشگاه لرستان، دکتر مجید توکلی عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان لرستان و دکتر اسداله حسینی‌چگنی عضو هیئت علمی گروه گیاه‌پزشکی دانشگاه لرستان به همراه جمعی از دانشجویان حضور داشتند.

در این بازدید علاوه بر مطرح شدن مباحث جنگل‌شناسی و اکولوژیکی جنگل، دکتر توکلی و دکتر حسینی به‌طور تخصصی به تشریح انواع آفات در جنگل‌های استان لرستان پرداختند و به‌صورت عملی برخی از آفات مهم درختان بلوط را معرفی نمودند.

۱۴۰۳/۰۲/۰۸ - ۱۷:۲۵