بازدید جمعی از دانشجویان آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران خرم‌آباد از مرکز رشد و نوآوری دانشگاه لرستان

۱۴۰۳/۰۲/۰۹

جمعی از دانشجویان آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران خرم‌آباد در قالب اردوی راهیان پیشرفت، در روز یکشنبه 9 اردیبهشت‌ماه سال جاری از قسمت‌­های مختلف مرکز رشد و نوآوری دانشگاه لرستان بازدید کردند.

در این بازدید، دکتر محمد جعفری، مدیر مرکز رشد و فناوری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان به طور مفصل درباره جایگاه و کارکرد مرکز رشد و نوآوری دانشگاه­ لرستان سخن گفت و به پرسش‌ها و ابهامات دانشجویان درباره چگونگی ایجاد کسب و کار و کارآفرینی پاسخ داد.

دکتر جعفری خطاب به دانشجویان، تصریح کرد: «آینده از آن کسانی است که در عرصه کار و کارآفرینی حرفی برای گفتن داشته باشند؛ پس تا دیر نشده در کنار واحدهای تئوری و نظری در کارگاه‌ها و دوره‌های مهارت‌افزایی و کاربردی نیز شرکت کنید».

۱۴۰۳/۰۲/۰۹ - ۲۲:۴۳