دو دانشجوی دانشگاه لرستان به مرحله کشوری جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌ها راه یافتند

۱۴۰۳/۰۲/۱۷

دو دانشجوی دانشگاه لرستان به نام‌های الهه منیشداوی، دانشجوی دکترای مدیریت دولتی و علیرضا محمدی، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی، براساس آزمون های کتبی برگزار شده و ارزیابی توسط وزارت علوم به مرحله کشوری سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور راه یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، الهه منیشداوی در بخش سبک زندگی ایران اسلامی برگزیده شده است و علیرضا محمدی در بخش حفظ 10 جزء قرآن کریم توانسته است به مرحله کشوری این جشنواره راه یابد.

مرحله سراسری جشنواره مذکور در روزهای 27 و 28 اردیبهشت‌ماه سال جاری در دانشگاه کردستان برگزار می‌شود.

مرحله دانشگاهی این مسابقات را اداره خانه‌های فرهنگ و فعالیت‌های قرآنی دانشگاه برگزار کرد که زیر نظر مدیریت برنامه‌ریزی فرهنگی اجتماعی دانشگاه فعالیت می‌کند.

برای مشاهده اسامی برگزیدگان دانشگاهی دانشگاه‌های کشور بر روی فایل های پیوست کلیک کنید:

photo_2024-02-25_22-46-17

photo_2024-04-21_23-55-04