فعالیت نشریات علمی از ارکان مهم پژوهش دانشگاه است

۱۴۰۳/۰۲/۰۹

رئیس دانشگاه لرستان (دکتر علی نظری)، در نشست با مدیران نشریات علمی دانشگاه لرستان گفت: «فعالیت نشریات علمی دانشگاهی از ارکان مهم حوزه پژوهش دانشگاه است».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که روز شنبه، 8 اردیبهشت ماه سال جاری با حضور دکتر مصطفی کرم پور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر صادق صحرایی، مدیر امور مالی دانشگاه و مدیران نشریات علمی دانشگاه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد ابتدا دکتر مجتبی مرادی پور، مدیر چاپ و نشر دانشگاه لرستان، گزارشی از وضعیت کنونی نشریات علمی دانشگاه لرستان ارائه کرد.

وی توضیح داد در حال حاضر در دانشگاه لرستان تعداد 23 نشریه علمی دارای مجوز وجود دارد؛ تعداد 12 نشریه علمی دانشگاه لرستان از نوع فعال هستند؛ تعداد 5 نشریه علمی دانشگاه لرستان دارای نمایه‌های علمی معتبر داخلی یا بین المللی هستند.

دکتر مرادی پور خواهان شد یک تحول در حمایت از نشریات علمی دانشگاه لرستان ایجاد شود.

وی توضیح داد نشریات علمی نظام دانشگاهی کشور نقش بی بدیلی در مرجعیت علمی کشور ایفاء می کنند.

مدیر چاپ و نشر دانشگاه لرستان تصریح کرد وزارت علوم اهمیت ویژه‌ای برای نشریات علمی دانشگاهی قائل است.

در این نشست مشکلات و چالش های فعلی نشریات علمی دانشگاه لرستان مورد بررسی قرار گرفت؛ یکی از مشکلات نبود کارشناس برای نشریات علمی دانشگاه لرستان است.

در این نشست، مدیران نشریات علمی دانشگاه لرستان نقطه نظرات خود را برای ارتقای کیفی نشریات علمی دانشگاه بیان کردند.

پیشنهادات و نقطه نظرات مدیر چاپ و نشر دانشگاه لرستان و مدیران نشریات علمی این دانشگاه با استقبال رئیس دانشگاه لرستان، روبه‌رو شد.

در این نشست یک برنامه عملیاتی برای رفع مشکلات فعلی نشریات علمی دانشگاه، مورد بحث و گفت وگو قرار گرفت.

تصویب شد برنامه عملیاتی پیشنهادی که نقطه نظرات مدیران نشریات علمی دانشگاه لرستان نیز در آن لحاظ شده است در نشست هیئت رئیسه دانشگاه لرستان، مطرح و تصویب نهایی شود.

سپس، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در این نشست در سخنانی بر ارتقای کیفیت نشریات علمی دانشگاه لرستان تأکید کرد.

دکتر نظری، فعالیت نشریات علمی دانشگاه لرستان را از ارکان مهم حوزه پژوهش دانشگاه دانست.

رئیس دانشگاه لرستان در سخنانش توضیح داد هزینه کردن در نشریات علمی دانشگاه لرستان نوعی سرمایه گذاری است زیرا فعالیت نشریات علمی در جایگاه دانشگاه لرستان در نظام رتبه بندی، اهمیت فراوان دارد.

دکتر نظری توضیح داد اهمیت فعالیت نشریات علمی دانشگاه تا جایی است که در افزایش میزان جذب بودجه دانشگاه هم اثرگذار است.

۱۴۰۳/۰۲/۰۹ - ۰۸:۳۴