فراخوان ثبت‌نام مرحله استانی المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی

۱۴۰۳/۰۲/۱۶

از دانشجویان دانشگاه لرستان دعوت می‌شود در مرحله دانشگاهی استانی نخستین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی، ثبت‌نام کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، برگزیدگان مرحله استانی به مرحله سراسری (ملی) این المپیاد راه خواهند یافت.

المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی به منظور بروز خلاقیت دانشجویان و همچنین گسترش استفاده از فناوری‌های روز دنیا در حوزه‌های ورزشی، با حضور دانشجویان از تمام رشته‌ها و دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار می‌شود.

یکی از اهداف سازمان امور دانشجویان ایجاد یک محیط پرنشاط و شاداب برای دانشجویان است.

این المپیاد در 3 حوزه ورزش های رباتیک، ورزش های دیجیتال و فیجیتال، فناوری و نوآوری در ورزش برگزار می‌شود.

به اطلاع دانشجویان عزیز میرساند جهت کسب اطلاعات بیشتر با آقای امیر پارسا (09380579474) واقع در صندوق رفاه دانشجویان (ساختمان دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان) مراجعه یا تماس بگیرند.

آدرس اینترنتی ثبت‌نام:

photo_2024-04-08_20-58-55 (1)