جشن بزرگ دانشجویی روز دختر در دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۳/۰۲/۲۰

کانون دانشجویی مهدویت مدیریت دانشگاه لرستان وابسته به مدیریت حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه، جشن بزرگ سالروز ولادت باسعادت حضرت معصومه (س) و روز دختر (آغاز دهه کرامت) را با حضور رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان لرستان و استقبال دانشجویان دختر برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این جشن دانشجویی که در سالن اجتماعات شهید سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار شد حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان در جمع دانشجویان دختر در سخنانی، برخی مهم‌ترین ویژگی‌های سبک زندگی حضرت معصومه (س) را تبیین کرد.

وی در سخنانش، حضرت فاطمه زهرا (س) و حضرت معصومه (س) و دیگر بزرگان دینی را الگوی زنان دانست.

حجت‌الاسلام و المسلمین حاتمی‌کن‌کبود در بخش دیگری از گفته‌هایش درباره ضرورت تقویت بیش از پیش سبک زندگی ایرانی، اسلامی, مطالبی را برای دانشجویان دختر بیان کرد.

پخش کلیپ، اجرای گروه سرود، برگزاری مسابقه و اهدای هدایا به دانشجویان از برنامه‌های اجرا شده در این آیین بود.

مدیر کانون دانشجویی مهدویت دانشگاه لرستان فاطمه صفر‌بیرانوند است.

مدیریت حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه فعالیت می‌کند.

۱۴۰۳/۰۲/۲۰ - ۰۷:۵۷