اهدای بیش از یک هزار جلد کتاب به کتابخانه مرکزی دانشگاه لرستان توسط خانواده زنده‌یاد دکتر محمدعلی مقدسی

۱۴۰۳/۰۲/۰۸

بیش از یک هزار جلد کتاب که گنجینه‌‌‌ی دانشی زنده‌یاد دکتر محمدعلی مقدسی، عضو پیشین هیئت علمی دانشکده شیمی دانشگاه لرستان است توسط خانواده‌ ایشان به کتابخانه مرکزی دانشگاه لرستان اهداء شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز شنبه، 8 اردیبهشت‌ماه سال جاری، این گنجینه‌ی ارزشمند دانشی که یادآور سال‌ها مجاهدت و کوشش علمی زنده‌یاد دکتر مقدسی است به کتابخانه مرکزی دانشگاه لرستان اهداء شد.

خودروی حامل این‌ کتاب‌ها با حمل 103 کارتن کتاب، سرشار از یار مهربان (کتاب)، کتاب‌ها را به کتابخانه مرکزی دانشگاه لرستان تقدیم کرد تا این کتابخانه که زیرنظر معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان فعالیت می‌کند بیش از پیش، غنی‌تر شود.

یاد و خاطره زنده‌یاد دکتر مقدسی را گرامی‌ می‌داریم و برای شادی روح این فرهیخته علم و ادب، فاتحه قرائت می‌کنیم.

۱۴۰۳/۰۲/۰۸ - ۱۷:۰۹