پیام تبریک رئیس دانشگاه لرستان و مسئول نهاد رهبری این دانشگاه به دکتر حقی‌آبی و دکتر امیری، دو عضو هیئت علمی نمونه کشوری

۱۴۰۳/۰۲/۱۳

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مجید مؤیدی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، با صدور پیام مشترکی، کسب عنوان هیئت علمی نمونه کشوری توسط دکتر امیرحمزه حقی‌آبی، عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان و دکتر حمزه امیری، عضو هیئت علمی دانشکده علوم پایه این دانشگاه را به ایشان، شادباش گفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر امیرحمزه حقی‌آبی با مرتبه علمی استاد، عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم آب دانشکده کشاورزی و دکتر حمزه امیری با مرتبه علمی استاد، عضو هیئت علمی گروه آموزشی زیست‌شناسی دانشکده علوم پایه، در جمع 65 عضو هیئت علمی نمونه کشور در سال 1403 قرار گرفتند که در ایام گرامیداشت روز و هفته معلم و استاد، توسط دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، تجلیل شدند.

متن پیام مشترک رئیس دانشگاه لرستان و مسئول نهاد رهبری این دانشگاه، بدین شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

آرمان وزارت وزین علوم، تحقیقات و فناوری، تحقق فرهنگِ دانستن و دانایی است و پرورش شاگردانی که به شور، شوق و شعف جوانی، جام جان خویش را لبریز از ایمان و آگاهی کنند؛ گرانمایه‌ گوهری که برای مجاهدان عرصه‌ی آموزش عالی افتخار محسوب می‌شود و مُهر تاییدی است بر نقش برجسته‌ی نهاد مقدس و سرنوشت‌ساز استاد در این روزگار.

به مناسبت هفته بزرگداشت مقام شامخ استاد و معلم، این مناسبت بزرگ را به همه‌ی معلمان و اساتید دانشگاه‌ لرستان تبریک و تهنیت عرض نموده و به این مناسبت فاخر، کسب دو جایگاه‌ی ارزنده استادان فرهیخته‌ی دانشگاه لرستان، آقایان: دکتر امیرحمزه حقی‌آبی و دکتر حمزه امیری به‌عنوان اعضای هیئت علمی نمونه کشوری را تبریک عرض نموده و مایه‌ی فخر و مباهات دانشگاه و استان لرستان می‌دانیم.

ایمان داریم که عزتمندی و سربلندی لرستان عزیز در گرو ارج نهادن به مقام والای معلمان و اساتید است.

به امید آنکه همیشه قدر بینند و بر صدر بنشینند.

۱۴۰۳/۰۲/۱۳ - ۲۰:۳۷