معاون سیاسی استاندار لرستان: حمایت دانشجویان آمریکا و اروپا از فلسطین نشانه سستی خانه عنکبوتی رژیم صهیونیستی است

۱۴۰۳/۰۲/۰۹

معاون سیاسی استاندار لرستان در تجمع اعتراض دانشگاهیان استان لرستان به سرکوب خشن دانشجویان حامی فلسطین دانشگاه‌های آمریکا گفت: «حمایت دانشجویان آزاده، بیدار و عدالت‌خواه دانشگاه‌های آمریکا و اروپا از فلسطین و اعتراض علیه رژیم سفاک صهیونیستی، نشانه سستی بیش از پیش خانه عنکبوتی این رژیم است».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر احسان یاوری، ظهر روز یکشنبه، 9 اردیبهشت ماه سال جاری در اجتماع دانشگاهیان استان لرستان علیه سرکوب دانشجویان حامی فلسطین آمریکا که در گلزار شهدای دانشگاه لرستان برگزار شد تشریح کرد: «اینکه جمهوری مقتدر اسلامی ایران توانست از خاک خود به صورت مستقیم به رژیم صهیونیستی پاسخ محکم نظامی بدهد گویای اقتدار ایران اسلامی در سطح جهان است».

دکتر یاوری، توضیح داد: «همان‌هایی که ادعای حقوق بشر دارند امروز مشغول سرکوب خشن دانشجویان معترض دانشگاه‌های آمریکا به خاطر حمایت از مردم مظلوم فلسطین هستند».

وی اظهار داشت: «امروز شاهد هستیم افکار عمومی آمریکا و جهان، صدای مظلومیت مردم غزه و فلسطین را فریاد می‌زنند که گویای رسوایی بزرگ رژیم جنایتکار صهیونیستی است».

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان ادامه داد: «امروز شاهد هستیم جوانان اروپایی و آمریکایی صدای اعتراض مردم مظلوم فلسطین هستند و این به برکت مجاهدت‌های جبهه مقاومت است».

دکتر احسان یاوری تصریح کرد: «دانشجویان معترض حامی فلسطین دانشگاه‌های آمریکا دانشجویانی بیدار، آزاده و عدالت‌خواه هستند».

دکتر یاوری، ادامه داد: «همواره مقاومت پیروز است؛ این وعده خداست».

وی توضیح داد: «امروز اقتدار ایران اسلامی باعث ایجاد رعب و وحشت در جبهه استکبار و صهیونیسم شده است».

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان خاطرنشان کرد: «کجایند مدعیان دروغین مدافع حقوق بشر که امروز از آزادی بیان دانشجویان معترض حامی فلسطین دفاع کنند؟».

۱۴۰۳/۰۲/۰۹ - ۱۴:۵۳