مناظره انتخاباتی سه کاندیدا در دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۳/۰۲/۱۶

در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی، مناظره انتخاباتی بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان با حضور سه کاندیدا شامل دکتر رضا سپهوند، مهندس هادی هاشمی و دکتر قدرت‌اله ایمانی با استقبال جمعیت در سالن اجتماعات شهید سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این مناظره، بعدازظهر روز یکشنبه، 16 اردیبهشت‌ماه سال جاری با استقبال دانشجویان در سالن اجتماعات شهید سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

استقبال به گونه‌ای بود که ظرفیت طبقه اول این سالن به صورت کامل تکمیل شد و بخشی از جمعیت به صورت ایستاده مناظره را دنبال کردند.

کاندیداها در ابتدا مهم‌ترین رزومه کاری خود را برای دانشجویان توضیح دادند.

سپس پرسش‌های گوناگون مرتبط با مسائل توسعه محلی، استانی و ملی از ایشان پرسیده شد و کاندیداها به پرسش‌ها پاسخ دادند.

همچنین کاندیداها با یکدیگر به مناظره پرداختند و برنامه‌های همدیگر را نقد کردند.

دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در روز جمعه، 21 اردیبهشت‌ماه سال جاری برگزار می‌ّشود.

هدف از برگزاری این‌گونه مناظره‌های انتخاباتی ترغیب و تشویق هرچه بیشتر دانشجویان به مشارکت در انتخابات و آشنایی با برنامه‌های کاندیداهاست.

این مناظره نزدیک به سه ساعت تداوم یافت. برخی افراد تلاش کردند نظم برنامه را مختل کنند که با تهمیدات نیروهای حراست و نیروهای بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان، تذکرات لازم برای رعایت نظم داده شد.

۱۴۰۳/۰۲/۱۶ - ۲۰:۰۷