انجمن کوهنوردی شهدای دانشگاه لرستان صعود دانشجویی به قله کوه‌کلا را برگزار کرد

۱۴۰۳/۰۲/۰۸

برنامه کوهپیمایی جمعی از دانشجویان پسر دانشگاه لرستان توسط انجمن کوهنوردی شهدای دانشجوی این دانشگاه با صعود به قله کوه‌کِلا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کوهپیمایی و صعود در روز جمعه، 7 اردیبهشت‌ماه سال جاری برگزار شد.

این صعود نزدیک به پنج ساعت طول کشید و حاضران یاد و خاطره شهدای دانشجوی دانشگاه لرستان را گرامی داشتند و بر تقویت فرهنگ ایثار و شهادت تأکید کردند.

این برنامه با استقبال دانشجویان پسر دانشگاه لرستان همراه شد.

انجمن کوهنوردی شهدای دانشجوی دانشگاه لرستان از معاونت پشتیبانی این دانشگاه به خاطر حمایت و همیاری برای اجرای برنامه قدردانی کرد.

انجمن کوهنوردی شهدای دانشجوی دانشگاه لرستان زیرمجموعه معاونت دانشجویی این دانشگاه است.

اینگونه برنامه‌ها در راستای تقویت تندرستی و نشاط و شادی و تمرین کار گروهی در سطح دانشجویان دانشگاه لرستان است.

کوه‌کلا در منطقه پاپی شهرستان خرم‌آباد واقع شده است و 2810 متر از سطح دریا ارتفاع دارد.

کوه‌کلا یکی از زیست بوم‌های جذاب طبیعی، گیاهی و جانوری و از جاذبه‌های گردشگری استان لرستان است.

دانشجویان به ویژه دانشجویان غیربومی استان لرستان علاوه بر جنبه‌های تندرستی و ورزشی با این ظرفیت‌های گردشگرپذیر استان هم آشنا می‌شوند که در نهایت به نفع رونق گردشگری است.

دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان خبر داد اینگونه برنامه‌ها در آینده تداوم خواهند داشت؛ زیرا دانشجویان از آن‌ها استقبال کرده‌اند.

۱۴۰۳/۰۲/۰۸ - ۰۹:۲۲