اخبار

پنج‌شنبه‌ی پُرکار معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان در پالایشگاه شازند

۱۴۰۴/۰۸/۰۹

روز پنج‌شنبه، هشتم آبان‌ماه ۱۴۰۴، روزی «پُرکار» و «پُربار» برای معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان بود؛ در این روز، دکتر حسین حاتمی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، به همراه جمعی از اعضای هیئت علمی دارای طرح‌های برون‌دانشگاهی موفق، رهسپار پالایشگاه شازند اراک شدند تا دومین نشست تخصصی و بازدید میدانی مشترک را با مدیران و کارشناسان این مجموعه بزرگ صنعتی کشور برگزار کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این سفر علمی و کاری یک‌روزه، اعضای هیئت علمی از حوزه‌های محیط زیست، منابع طبیعی، شیمی، پلیمر، مکانیک و برق دانشگاه حضور داشتند؛ چهره‌هایی که هر یک در مسیر تبدیل علم به عمل و پژوهش به محصول، نقش‌آفرین بوده‌اند (دارای طرح‌های برون‌دانشگاهی موفق).

در ابتدای برنامه، نشست تخصصی مشترکی بین دو طرف برگزار شد.

سپس، هیئت دانشگاه لرستان در بازدیدی سه‌ساعته از بخش‌های مختلف پالایشگاه شازند، از نزدیک با نیازهای فناورانه و ظرفیت‌های همکاری پژوهشی این مجموعه آشنا شدند.

پس از بازدید نیز نشست دوم تخصصی برای جمع‌بندی مباحث، بررسی مسیرهای همکاری و تدوین نقشه‌ راه مشترک برگزار شد.

به گفته‌ی دکتر حاتمی، هدف این دیدارها، ایجاد «هم‌سویی» بین دانشگاه و صنعت است تا پژوهش‌های دانشگاهی بتوانند در حل مسائل واقعی کشور، نقش مؤثر ایفا کنند.

از جمله توافقات مهم این سفر، حضور رسمی دانشگاه لرستان در همایش ملی پالایشگاه شازند بود؛ همایشی که قرار است در آینده‌ای نزدیک با حضور مدیران پتروشیمی‌های کشور برگزار شود.

در این رویداد، غرفه‌ای ویژه برای دانشگاه لرستان در نظر گرفته خواهد شد تا مقالات علمی برگزیده و طرح‌های فناورانه دانشگاه در حوزه پالایش و پتروشیمی، به مدیران صنایع کشور معرفی شود.

سفر کاری مذکور به دنبال نشست گفت‌وگومحور روز چهارشنبه با دکتر مهرداد دادستانی، رئیس دانشگاه لرستان برگزار شد؛ نشستی که در آن، نقشه‌ی گسترش همکاری‌های برون‌دانشگاهی و صنعتی دانشگاه لرستان، طراحی و تصویب شد.

پالایشگاه 12

گزارش تصویری

۱۴۰۴/۰۸/۰۹ - ۱۴:۳۴
۵۷۹ بازدید