نشست علمی «بررسی تهدید طغیان برگ‌خواران جنگل‌های بلوط» در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود

۱۴۰۳/۰۲/۱۵

با رویکرد توجه هربیشتر به صیانت از جنگل‌های استان لرستان و توجه به موضوع زاگرس در جدال با آفات، نشست تخصصی علمی با عنوان «بررسی تهید طغیان برگ‌خواران در جنگل‌های بلوط زاگرس» را مرکز تحقیقات بلوط دانشگاه لرستان با همکاری دانشکده منابع طبیعی و خانه محیط زیست این دانشگاه و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان لرستان برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست علمی در روز دوشنبه، 17 اردیبهشت‌ماه سال جاری از ساعت 10 تا 12 صبح در سالن اجتماعات دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

در پنل تخصصی این نشست دکتر اسداله‌ حسینی‌چگنی، عضو هیئت علمی گروه گیاهپزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان، دکتر مجید توکلی، عضو هئیت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان لرستان، مهندس محمدنبی حسنوند، معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست استان لرستان و مهندس بهروز دریکوند، معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان سخنرانی خواهند کرد.

دبیر نشست تخصصی علمی مذکور، دکتر زهرا میرآزادی، عضو هیئت علمی گروه جنگلداری دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان و رئیس مرکز تحقیقات بلوط این دانشگاه است.

از علاقه‌مندان دعوت می‌شود در نشست فوق شرکت نمایند.

photo_۲۰۲۴-۰۵-۰۴_۲۱-۱۴-۲۹

۱۴۰۳/۰۲/۱۵ - ۱۹:۵۳