نشست مجازی معاونان دانشجویی دانشگاه‌های کشور برای برنامه‌ریزی المپیاد ورزش‌های فناورانه برگزار شد

۱۴۰۳/۰۲/۱۶

نشست مجازی معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور با محوریت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم با موضوع برنامه‌ریزی و تبادل‌نظر درباره برگزاری نخستین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست مجازی که روز یکشنبه، 16 اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد از دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری، رئیس این دانشگاه، دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی، دکتر محسن اقبالی، رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه لرستان و دست اندرکاران اجرایی ورزش و تندرستی دانشگاه لرستان حضور داشتند.

در این نشست، دکتر علیدوست، مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری توصیه‌های لازم درباره چگونگی برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی کشور را خطاب به معاونان دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور ارائه کرد.

در این نشست، معاونان دانشجویی دانشگاههای کشور و مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌ها، پرسش‌ها، دیدگاه‌ها و تجربیات خویش را بیان کردند.

دکتر علیدوست، مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم از دانشگاه ها خواست برنامه‌ریزی لازم را برای برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی انجام بدهند.

برگزیدگان المپیادهای دانشگاهی استانی به مرحله سراسری (ملی) راه خواهند یافت.

المپیاد ورزش‌های فناورانه در سه حوزه ورزش‌های رباتیک، ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، فناوری و نوآوری برگزار خواهد شد.

۱۴۰۳/۰۲/۱۶ - ۱۱:۱۰