رویداد ایده‌شو کارآفرینی توسط مرکز رشد و نوآوری دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۳/۰۲/۱۷

رویداد ایده شو با محوریت کارآفرینی توسط مرکز رشد و نوآوری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز دوشنبه، 17 اردیبهشت‌ماه سال جاری, ششمین ایده شو با محوریت کار و کارآفرینی با موضوع آزاد توسط مرکز رشد و نوآوری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان برگزار شد.

در نهایت براساس نحوه دفاع صاحبان ایده و پاسخگویی به پرسش‌های داوران، تعداد هشت ایده برتر شناخته و از آنها تقدیر شد.

ایده شو، رویدادی است که افراد، توانمندهای خود را در ایده‌پردازی، بیان ایده و انتقال آن به دیگران‌ محک می‌­زنند.

جریان این رویداد افراد هم ایده‌پردازی و هم نحوه تشریح ایده خود را می‌­آموزند و از طرفی ایده­‌هایشان برای راه‌اندازی یك كسب و كار نوپا را در معرض نقد قرار می­‌دهند و با این حساب ایده‌ها چكش‌كاری می‌‌شود.

مدیریت مرکز رشد دانشگاه لرستان برعهده دکتر محمد جعفری است.

در این رابطه دکتر سروش آزادبخت، کارشناس مرکز رشد دانشگاه لرستان به خبرنگار ما گفت: «کمک به توسعه و بسترسازی رویدادهای کارآفرینی و ترویج فرهنگ کارآفرینی و ایجاد کسب‌ و‌ کار، ایجاد بانک ایده، جلب توجه سرمایه‌گذاران به ایده‌های ارائه‌شده، شکل‌گیری و توسعه اکوسیستم کارافرینی، بازارسازی و بازاریابی شرکت‌های ایجاد شده مبتنی بر فناوری و هدایت و حمایت از ایده‌ها به جهت تجاری‌سازی آن‌ها و ایجاد تسهیلات لازم برای ادامه فعالیت، از مهم‌ترین اهداف برگزاری این رویداد است».

اسامی برگزیدگان این رویداد به شرح زیر است:

۱۴۰۳/۰۲/۱۷ - ۱۷:۴۸