رویداد روشنا برگزار می‌شود

۱۴۰۳/۰۲/۱۸

با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی و معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رویداد روشنا (معرفی انجمن‌های علمی دانشجویی، کانون‌های فرهنگی و هسته‌های علمی تشکل‌های دانشجویی فعال در عرصه فناوری و ترویج نوآوری) برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، مجموعه‌های دانشجویی مذکور که فعالیت‌های ویژه در حوزه فناوری و نوآوری و ترویج آن در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ داشته باشند می‌توانند حداکثر تا تاریخ 31 اردیبهشت‌ماه سال جاری نسبت به ثبت اطلاعات و دستاوردهای فناورانه و یا ترویجی خود ضمن بارگذاری تاییدیه مکتوب معاون محترم فرهنگی و اجتماعی، از طریق سامانه فراخوان درگاه فرنما (farakhan.dmsrt.ir) اقدام نمایند.

جوایز برندگان رویداد:

_ برترین‌ها در عرصه‌ی فناوری: مبالغ ۱۰۰۰، ۵۰۰ و ۳۰۰ میلیون ریال به همراه مشاوره و حمایت برای ورود به مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری.

_ برتـرین‌ها در عرصه ترویج فناوری: مبالغ ۱۰۰۰، ۵۰۰ و ۳۰۰ میلیون ریال.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره تلفن ۰۲۱۸۲۲۳۳۲۶۳ تماس بگیرید.

photo_2024-05-06_08-47-48

۱۴۰۳/۰۲/۱۸ - ۰۸:۱۷