کرسی علمی جایگاه و اهمیت خلیج فارس در دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۳/۰۲/۱۱

به مناسبت گرامیداشت روز خلیج فارس (10 اردیبهشت‌) کرسی علمی ترویجی با عنوان جایگاه و اهمیت خلیج فارس با ارائه دکتر مهدی شاهین، عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه لرستان و معاون دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کرسی علمی، ترویجی، روز سه‌شنبه، 11 اردیبهشت‌ماه سال جاری در سالن شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این کرسی، دکتر مهدی شاهین، اهمیت اقتصادی و سیاسی خلیج فارس را تبیین کرد.

وی فراررسیدن روز خلیج همیشه فارس را شادباش گفت.

در این نشست که دکتر عابدین درویش‌پور، عضو هیئت علمی فلسفه دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان و رئیس این دانشکده و دکتر داریوش نظری، عضو هیئت علمی گروه تاریخ دانشگاه لرستان ناقدان در آن بودند تعدادی از اعضای هیئت علمی و دانشجویان نیز حضور داشتند و دیدگاه‌ها و پرسش‌های خویش را بیان کردند.

مدیریت برگزاری کرسی‌های علمی ترویجی دانشگاه لرستان بردوش دکتر مهرداد امیری است که در این کرسی نیز حضور داشت.

مدیریت کرسی مذکور با دکتر مجتبی گراوند، بود. دکتر علی نوری، مدیر مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان نیز در این کرسی حضور داشت.

حاضران یاد و خاطره دلاورمردانی را گرامی داشتند که روزگاری با استعمارگران مبارزه کردند تا استعمارگران از جمله پرتغالی‌ها از کشور بیرون بروند و خلیج جنوبی ایران، هماره «فارس»، باقی بماند.

مبارزه با استعمار و صیانت از استقلال‌، از مهم‌ترین آرمان‌های انقلاب اسلامی ایران و گفتمان برآمده از این انقلاب است.

۱۴۰۳/۰۲/۱۱ - ۲۰:۴۱