رئیس دانشگاه لرستان: معلم یعنی حرکت برای امید و پیشرفت و مبارزه با تاریکی‌ها

۱۴۰۳/۰۲/۱۳

رئیس دانشگاه لرستان در آیین بزرگداشت روز معلم و استاد گفت: «معلم، یعنی بعثت، حرکت برای امید و پیشرفت و مبارزه با تاریکی‌ها و جهل».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری در این آیین که با حضور دکتر احسان یاوری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان، شامگاه چهارشنبه،‌12 اردیبهشت‌ماه سال جاری در سالن شهید سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار شد تشریح کرد:‌ «رسالت معلمی یک رسالت انبیایی است همانگونه که متفکر بزرگ علامه شهید مطهری هم این رسالت را ایفاء کرد».

دکتر نظری توضیح داد:‌ «نقش و اهمیت جایگاه معلم تا بدانجاست که معلم روشنایی در جامعه ایجاد می‌کند با تاریکی‌ها مبارزه می‌کند و خفتگان را بیدار می‌کند».

وی اظهار داشت:‌«معلم باعث ایجاد رستاخیز برای امید و پیشرفت در جامعه می‌شود».

رئیس دانشگاه لرستان افزود:‌«قلم و گفتار و نوشتار هم همچون رسالت معلمی است».

وی تأکید کرد:‌«گاهی یک پیام خودش یک معلم است؛ پیام انقلاب اسلامی ایران همچون پیام معلم است که به به گوش جهانیان رسید».

رئیس دانشگاه لرستان از همراهی و صبوری خانواده‌های معلمان و اساتید قدردانی کرد.

دکتر علی نظری ادامه داد:‌«وقتی می‌بینیم در دانشگاه‌های آمریکا، اروپا و سایر نقاط جهان خیزش حمایت از مردم مظلوم فلسطین به راه افتاده است خود گویای این موضوع است که در قلب نظام استکبار، فطرت‌های پاکی وجود دارند که مدافع حق هستند؛ رسالت معلمی دفاع از حق است».

گفتنی است برای دیدن متن خبر مربوط به این رویداد و مشاهده همه عکس‌ها بر روی آدرس زیر (خبر) کلیک کنید:‌

۱۴۰۳/۰۲/۱۳ - ۰۷:۱۳