رئیس دانشگاه لرستان: کنکور بسترساز پیشرفت‌هایی علمی است که باعث حماسه «وعده صادق» شد

۱۴۰۳/۰۲/۰۵

رئیس دانشگاه لرستان در گفتگوی زنده تلویزیونی گفت: «اگر امروز، ایران اسلامی توانسته است از خاک خود، با عملیات و حماسه وعده صادق، پاسخ سنگین نظامی بزرگ به رژیم کودک‌کش و فرعونی صهیونیستی بدهد برآبند پیشرفت‌های صنایع دفاعی و نظام دانشگاهی کشور است و کنکور، بسترساز همین پیشرفت‌هاست».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری، روز چهارشنبه، 5 اردیبهشت‌ماه سال جاری در برنامه گفتگومحور زنده تلویزیونی صدا و سیمای استان لرستان تشریح کرد: «کنکور، عرصه رقابت است؛ رقابت باعث پذیرش قوی‌ترها در نظام دانشگاهی کشور می‌شود؛ این به عدالت نزدیک‌تر است».

دکتر نظری توضیح داد: «آزمون و رقابت علمی باعث ورود نخبگان به نظام دانشگاهی می‌شود؛ همین نخبگان هستند که عملیات‌ها و حماسه‌های بزرگی همچون وعده صادق، آفریدند؛ اگر امروز می‌توانیم از خاک جمهوری اسلامی ایران، رژیم کودک‌کش صهیونیستی را هدف پاسخ سنگین نظامی قرار بدهیم برآیند تلاش نخبگان صنایع دفاعی و نظام دانشگاهی کشور است؛ آزمون کنکور در مسیر جذب و پرورش همین نخبگان علمی است، بنابراین اهمیت کنکور، بسیار بالاست».

در این برنامه تلویزیونی استانی که روزانه، نام داشت رئیس دانشگاه لرستان تصریح کرد: «همه عوامل در دانشگاه لرستان آماده برگزاری نوبت اول کنکور سراسری هستند؛ نوبت اول در روزهای 6 و 7 اردیبهشت سال جاری برگزار می‌شود».

وی تشریح کرد: «در کل استان لرستان برای نوبت اول کنکور تعداد 35561 نفر داوطلب ثبت‌نام کرده‌اند؛ از این تعداد، 63 درصد زن و 37 درصد مرد هستند».

دکتر نظری افزود: «داوطلبان در گروه‌های ریاضی، انسانی، تجربی، زبان و هنر به رقابت خواهند پرداخت».

دکتر علی نظری، بیان کرد: «هم ما و هم خانواده‌ها باید همگی تلاش کنیم استرس و اضطراب داوطلبان تا حد ممکن کاهش یابد؛ مهم این است داوطلبان با خیال آسوده و در آرامش، در این رقابت علمی ملی شرکت کنند».

گفتنی است در حوزه های آزمون دانشگاه لرستان، برای نوبت اول کنکور سراسری سال 1403 تعداد 7980 داوطلب رقابت می کنند؛ در حوزه‌های آزمون دانشگاه لرستان، 53 درصد داوطلبان، زن و سایرین مرد هستند.

در کل استان لرستان، بیشترین تعداد داوطلب برای نوبت اول کنکور سراسری سال 1403 مربوط به گروه علوم تجربی با تعداد 19151 نفر است.

۱۴۰۳/۰۲/۰۵ - ۱۰:۱۳