رئیس دانشگاه لرستان: سرکوب اعتراضات دانشجویی ضدصهیونیستی آمریکا، رسوایی غرب در ادعای آزادی بیان است

۱۴۰۳/۰۲/۰۸

رئیس دانشگاه لرستان در گفتگوی زنده تلویزیونی گفت: «سرکوب خشن اعتراضات دانشجویی ضدصهیونیستی در دانشگاه‌های آمریکا، نشان‌دهنده‌ی رسوایی بزرگ غرب در ادعای حقوق بشر و آزادی بیان است».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری، روز شنبه، 8 اردیبهشت‌ماه سال جاری در برنامه زنده تلویزیونی سیمای استان لرستان با عنوان «روزانه»، تشریح کرد: «حمایت دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا از فلسطین و غزه، بیداری افکار عمومی جهانی را نشان می‌دهد».

دکتر نظری توضیح داد: «شاهد سرکوب خشن اساتید و دانشجویان معترض دانشگاه‌های آمریکا توسط حکومت این کشور هستیم؛ این موضوع، رسوایی بزرگ آمریکا و جهان غرب است».

وی، بیان کرد: «آمریکا ادعای احترام به آزادی بیان دارد؛ الان شاهد بازداشت اساتید و دانشجویان و امنیتی شدن فضای علمی دانشگاه‌های آمریکا هستیم؛ آمریکا در ادعای احترام به آزادی بیان، رسوای جهانیان شده است».

رئیس دانشگاه لرستان تصریح کرد: «امروز، افکار عمومی جهان علیه رژیم کودک‌کش صهیونیستی است؛ دانشجویان آمریکا علیه صهیونیسم جنایتکار به پا خاسته‌اند».

دکتر علی نظری، اظهار داشت: «سرکوب دانشجویان معترض آمریکا گویای آن است که دولت آمریکا، حق اعتراض و انتقاد اساتید و دانشجویان را پذیرا نیست؛ آمریکا حامی صهیونیسم کودک‌کش و سرکوب کننده‌ی آزادی بیان است».

دکتر نظری تأکید کرد: «آرمان فلسطین یک هنجار انسانی است؛ انقلاب اسلامی ایران، دفاع از این هنجار انسانی را فریاد زد».

وی افزود: «مقاومت فلسطین و غزه و فعالیت‌های جبهه مقاومت در راستای تعالیم قرآن کریم است؛ ما وظیفه داریم از مستضعفان دفاع کنیم».

رئیس دانشگاه لرستان، بیان کرد: «اعتراضات گسترده دانشجویی در آمریکا علیه جنایات رژیم صهیونیستی، نشانه جهانی‌شدن پیام حمایت از ملت مظلوم و مقتدر فلسطین است».

دکتر علی نظری، تبیین کرد: «براساس تعالیم قرآن کریم، در نهایت، پیروزی از آن ملت مظلوم اما مقتدر فلسطین است و رژیم فرعونی صهیونیستی نابود خواهد شد».

۱۴۰۳/۰۲/۰۸ - ۱۱:۰۷