رسالت معلم و استاد هدایت جامعه به سوی خداپرستی و خیر و نیکی است

۱۴۰۳/۰۲/۱۳

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان در آیین بزرگداشت روز معلم و استاد گفت: «براساس تعالیم اسلامی، خداوند برای اهل علم از جمله معلمان و اساتید جایگاه ویژه‌ای لحاظ کرده است؛ معلم و استادی که مردم را به سوی توحید و خداپرستی و خیر و نیکی هدابت کند».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مجید مؤیدی، در این آیین که شامگاه چهارشنبه، 12 اردیبهشت‌ماه با حضور معاون سیاسی استاندار لرستان (دکتر احسان یاوری)، اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان و خانواده‌های ایشان در سالن شهید سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار شد تشریح کرد: «از همسران و اعضای خانواده‌های معلمان و اساتید باید قدردانی کنم زیرا فضای آرامش‌بخش را برای معلمان و اساتید فراهم می‌کنند تا معلمان و اساتید رسالت خویش را به خوبی ایفاء نمایند».

دکتر مؤیدی اظهار داشت:‌ «بنده از اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان و خانواده‌هایش ایشان نهایت تشکر را دارم؛ اساتید دانشگاه‌های کشور نقش مهمی در پیشرفت‌های ایران اسلامی دارند».

این آیین با همکاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان و معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه برگزار شد.

گفتنی است برای دیدن متن خبر مربوط به این رویداد و مشاهده همه عکس‌ها بر روی آدرس زیر (خبر) کلیک کنید:‌

۱۴۰۳/۰۲/۱۳ - ۰۷:۳۴