کسب مقام اول رشته نهج‌البلاغه در جشنواره سراسری شهید آوینی توسط دانشجوی دانشگاه لرستان

۱۴۰۳/۰۲/۱۵

شهلا کاظمی‌میرکی، دانشجوی دانشگاه لرستان، مقام اول مشترک رشته نهج‌البلاغه دومین جشنواره سراسری قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، شهلا کاظمی‌میرکی، از خانواده ایثارگران (فرزند جانباز) و دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد نهج‌البلاغه در دانشگاه لرستان است.

لوح تقدیر اهدا شده به وی را دکتر هاشم داداش‌پور، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم و دکتر محمد مؤذنی، رئیس دانشگاه شیراز، امضا کرده‌اند.

آیین پایانی و تجلیل از تعداد 107 برگزیده دومین جشنواره سراسری قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی با حضور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، دکتر داداش‌پور در تاریخ 13 اردیبهشت‌ماه سال جاری، در دانشگاه شیراز برگزار شد.

در این جشنواره سراسری از برگزیدگان بخش‌های قرآنی، ادبی و هنری که از دانشگاه‌های سراسر کشور بودند تجلیل شد.

برگزیدگان از جمله شهلا کاظمی‌میرکی، دانشجوی دانشگاه لرستان که در بخش قرآنی، رشته نهج‌البلاغه، مقام اول مشترک را به دست آورد توسط معاون وزیر علوم (دکتر داداش‌پور)، تجلیل شدند.

مدیریت امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان را دکتر محمدی‌ضرون، عهده‌دار است.

۱۴۰۳/۰۲/۱۵ - ۰۸:۲۹