اخبار

یک سفر و سه مأموریت

۱۴۰۴/۰۳/۰۲

آخرین هفته اردیبهشت‌ماه سال جاری، سه نشست برون‌دا‌نشگاهی در تهران، توسط دکتر حسین حاتمی، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان و هئیت همراه، با مدیران شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت تهران، مرکز تحقیقات و نوآوری سازمان اتکا و مؤسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این سفر کاری، دکتر «سیدسجاد سهرابی»، از دانشکده کشاورزی، دکتر «امیرکریم دوست‌یاسوری»، از دانشکده فنی و مهندسی، دکتر «ناهید سرلک»، از دانشکده شیمی، دکتر «ایرج مغفوری‌مقدم» از دانشکده علوم پایه و دکتر «روح‌اله عبدلی‌نژاد» از دانشکده کشاورزی، دکتر «حسین حاتمی»، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه را همراهی کردند.

در همین رابطه، نخست،، نشست مقدماتی گسترش همکاری و توافق برای انعقاد تفاهم‌نامه بین دانشگاه لرستان با شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت تهران، برگزار و طرح‌های پیشنهادی دانشکده‌های مرتبط، ارائه شد.

در نشست، دکتر «برزگر» و مهندس «سالاروند» از مدیران بخش پژوهش و آموزش شرک نفت تهران، حضور داشتند و تصویب شد طرح‌‌نامه‌های پژوهشی پیشنهادی دانشگاه لرستان برای شرکت ارسال شود و همکاری بین شرکت نفت تهران با اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان، گسترش یابد.

نشست دوم با مدیران مرکز تحقیقات و نوآوری سازمان اتکا با تأکید بر گروه کشاورزی این مرکز، برگزار شد.

پیگیری پروژه‌های در حال اجرا بین دانشکدگان کشاوزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان و تأکید بر اینکه طرح‌ها به قرارداد، تبدیل شود از نکات نشست مذکور بود.

دکتر محمدباقر ناطقی مدیر گروه کشاورزی مرکز تحقیقات و فناوری سازمان اتکا و دکتر حسین حاتمی، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان بر گسترش همکاری‌های کاربردی دوجانبه در راستای «دانشگاه مأموریت‌گرا و تقاضامحور»، تأکید کردند.

سومین نشست سفر، نشست گسترش همکاری دانشگاه لرستان با مؤسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی بود.

تصویب شد طرح‌نامه‌های پژوهشی پیشنهادی اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان برای مؤسسه، فرستاده شود و مؤسسه نیز از طرح‌نامه‌های علمی و کاربردی و مرکز رشد و فناوری دانشگاه لرستان و ایجاد برخی پایگاه‌های فناوری در دانشگاه، حمایت کند.

گفتنی است گسترش ارتباط دانشگاه‌ها با جامعه و صنعت، از جمله رویکردهای مورد تأکید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.


۱۴۰۴/۰۳/۰۲ - ۰۹:۵۹
۹۳۵ بازدید