سمینار بررسی اساطیر لرستان در دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۳/۰۲/۱۷

در راستای اجرای سلسله سمینارهای تخصصی و علمی چهارمین جشنواره سراسری اقوام ایران زمین، سمینار تخصصی بررسی اساطیر لرستان با سخنرانی دکتر سهم‌الدین خزایی در دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این سمینار با حضور جمعی از دانشجویان در روز یکشنبه، 16 اردیبهشت‌ماه سال جاری در سالن شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد.

دکتر نوش آفرین کلانتر به عنوان داور این سمینار و دکتر علی نوری به عنوان ناظر سمینار نیز دیدگاه‌های خود را مطرح کردند.

دکتر خزایی تفاوت بین اسطوره و افسانه را تببین کرد. وی اسطوره را ماندگار دانست و بر ضرورت انجام پژوهش های کاربردی در این زمینه در استان لرستان تأکید کرد.

برای نمونه هور یا مور از جمله اسطوره هاست که قرنها قدمت دارد و امروز در لرستان هست.

دکتر علی نوری ظرفیت های علمی و پژوهشی اسطوره شناسی در استان لرستان را تشریح کرد.

دکتر نوری بر این نکته تصریح کرد که نیاز است هرچه بیشتر جوانان با اسطوره های ایرانی ملی و بومی آشنا شوند.

دکتر نوش آفرین کلانتر در این نشست برخی اسطوره های روستایی ایران را توضیح داد.

وی توضیح داد آیین مهر ایرانیان بر آیین میترائیسم اروپاییان اثرگذار بوده است.

۱۴۰۳/۰۲/۱۷ - ۰۸:۳۲