استاندار خطاب به رئیس دانشگاه لرستان: مجمع دانشگاهی برای کمک علمی به پیشرفت استان تشکیل شود

۱۴۰۳/۰۲/۰۷

استاندار لرستان، حین بازدید از برخی پروژه‌های عمرانی دانشگاه لرستان از رئیس این دانشگاه خواست مجمع نخبگان و پژوهشگران دانشگاهی را در راستای تقویت و به‌کارگیری راهکارهای نخبگانی و علمی پیشرفت استان، تشکیل دهد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر ابوطالب شفقت، صبح روز جمعه، 7 اردیبهشت ماه سال جاری، حین بازدید از برخی پروژه ها در دانشگاه لرستان همچون تقاطع ورودی این دانشگاه و هموارسازی زمین مسکن دانشگاهیان از دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان خواست مجمع نخبگان، پژوهشگران و محققان را با مسئولیت رئیس دانشگاه لرستان، تشکیل بدهد.

هدف از این مجمع ارائه راهکارها و مشورت‌های نخبگانی دانشگاهیان در راستای کمک به پیشرفت همه‌جانبه استان لرستان در بخش‌های گوناگون است.

مجمع دانشگاهی مذکور از پژوهشگران و نخبگانی دانشگاهی دارای تخصص‌های مختلف، تشکیل خواهد شد.

گفتنی است در بازدید مذکور، دکتر احسان یاوری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان، دکتر احمدرضا دالوند، معاون عمرانی استاندار، دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان و هیئت همراه حضور داشتند.

۱۴۰۳/۰۲/۰۷ - ۱۲:۰۳