استاندار لرستان از حوزه‌های کنکور سراسری در دانشگاه لرستان بازدید کرد

۱۴۰۳/۰۲/۰۷

استاندار لرستان (دکتر ابوطالب شفقت) و هیئت همراه از برخی حوزه‌های کنکور سراسری در دانشگاه لرستان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز جمعه، 7 اردیبهشت‌ماه سال جاری، همزمان با دومین روز برگزاری نوبت اول کنکور سراسری سال 1403، دکتر ابوطالب شفقت، استاندار لرستان، دکتر احسان یاوری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان، دکتر احمدرضا دالوند، معاون عمرانی استاندار، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و معاونان این دانشگاه از برخی حوزه‌های کنکور سراسری سال 1403 دانشگاه لرستان بازدید کردند.

در این بازدید، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و دکتر علی میر، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه (نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور)، گزارشی از حوزه‌های کنکور دانشگاه لرستان ارائه کردند.

آزمون روز جمعه برای داوطلبان گروه علوم تجربی برگزار شد.

در استان لرستان از مجموع 35561 نفر داوطلب، تعداد 19151 نفر مربوط به گروه علوم تجربی است که بیشترین تعداد در بین گروه های آموزشی است.

رقابت داوطلبان کنکور در گروه‌های انسانی، ریاضی، تجربی، زبان و هنر برگزار شد.

در حوزه‌های آزمون دانشگاه لرستان نیز برای نوبت اول کنکور سراسری سال 1403 تعداد 7980 نفر به مدت دو روز (6 و 7 اردیبهشت) به رقابت پرداختند.

نوبت دوم کنکور سراسری سال 1403 در روزهای 7 و 8 تیرماه برگزار می‌شود.

۱۴۰۳/۰۲/۰۷ - ۱۰:۵۵