استاندار لرستان از پروژه در حال ساخت تقاطع ورودی دانشگاه لرستان بازدید کرد

۱۴۰۳/۰۲/۰۷

استاندار لرستان از پروژه در حال ساخت تقاطع غیرهم سطح ورودی دانشگاه لرستان که مراحل پایانی خود را سپری می‌کند بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز جمعه، 7 اردیبهشت ماه سال جاری، استاندار لرستان، دکتر ابوطالب شفقت، معاون عمرانی استاندار، دکتر احمدرضا دالوند، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری، برخی معاونان دانشگاه، مدیر امور عمرانی دانشگاه لرستان، مهندس مجید شاکرمی و جمعی از خبرنگاران از پروژه در حال ساخت تقاطع غیرهم سطح ورودی دانشگاه لرستان که تاکنون 50 میلیارد تومان برایش هزینه شده است بازدید کردند.

در این بازدید، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، مدیر امور عمرانی دانشگاه لرستان و پیمانکار مربوطه، توضیحات لازم را در رابطه با میزان پیشرفت پروژه ارائه کردند.

در این بازدید، دکتر حمید کشکولی، مشاور رئیس دانشگاه لرستان و یوسف عباسی، مدیر حراست این دانشگاه نیز حضور داشتند.

دکتر شفقت، استاندار لرستان به تازگی به عنوان استاندار لرستان معارفه شده است بر تسریع و تکمیل هرچه سریعتر این تقاطع تأکید کرد.

کلنگ این پروژه در سال 1397 بر زمین زده شد.

از مصوبات سفر رئیس جمهور دولت سیزدهم است که پروژه تکمیل شود.

این پروژه به گفته ی مهندس مجید شاکرمی، مدیر امور عمرانی دانشگاه لرستان، در حال حاضر، 86 درصد پیشرفت دارد.

برنامه‌ریزی شده است اگر اعتبارات به صورت کامل و به موقع تأمین شود پروژه در خردادماه سال جاری به بهره‌برداری برسد.

تردد بر روی این تقاطع باعث کاهش مسافت خرم‌آباد به دانشگاه لرستان به میزان 7 کیلومتر خواهد شد.

شهروندان ساکن منطقه کهریز و کمالوند و دانشگاهیان دانشگاه‌های لرستان، علوم پزشکی و پیام نور از این پروژه منتفع خواهند شد.

۱۴۰۳/۰۲/۰۷ - ۱۰:۲۷